Olaplex

Olaplex-Stefan-Pauli-Friseur-München-ModepilotOLAPLEX:
Az UV sugárzás, hajsütés, hajvasalás, fésülés, szárítás, vegyszeres kezelések mind-mind felbontják a hajban lévő kémiai kötéseket, ez  eredményezi  a száraz, töredezett hajat.  Az OLAPLEX molekulája minden típusú kötéssérülést helyre tud állítani, ami pedig a legfontosabb, hogy a MOSÁSOK ALKALMÁVAL NEM KOPIK KI.

Az OLAPLEX  minden eddig ismert fodrászati terméktől különbözik, hiszen nem a haj felsőbb rétegeiben dolgozik, hanem annak legbelsejében. A kötések megsokszorozásával hat és végez tényleges és valós hajszerkezet-javítást, amire korábban egy anyag sem volt képes tartósan.

Mi az OLAPLEX ?
Egy 3 lépéses hajkötés sokszorozó és helyreállító rendszer.  Ppd, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján, mint Cameron Diaz, vagy Kim Kardashian.

(Emlékeztek még Kim Kardashian szőke hajára, amin nem láttuk a szőkítés okozta károsodást? :)  )
041515-kim-kardashian-hair-lead_0

Miből áll a kezelés?
Két módon történhet:
1. Ha hajfestésed, szőkítésed OLAPLEX-szel együtt kéred, akkor  OLAPLEX BOND MULTIPLIER adalékot keverek a festékbe vagy szőkítőbe. Így már a festési folyamat során gondoskodhatsz hajad védelméről. A hatóidő lejárta után  az OLAPLEX BOND PERFECTOR speciális maszkját helyezem fel a hajadra, melynek hatóideje 10 perc, majd jöhet a szárítás, formázás.
A kiegészítő kezelés ára:  3.990ft

2. Önálló kez.elésként is kérheted, amennyiben csak a korábbi hajsérüléseknek szeretnél búcsút inteni. (kb 1-1,5óra)
A kezelés ára:  9.490ft (mosással,szárítással együtt)
A kezelés ára vágással, mosással és szárítással: 10.000ft

Mit fogsz tapasztalni a kezelés után?
Hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz, töredezés és szöszösödéstől mentes. Rendszeres használata mellett pedig 100%ban egészséges, hidratált, erőtől duzzadó, ragyogóan fényes hajkoronád lesz.  Ezen kívül pedig a hajfesték is kevésbé fog kikopni a hajadból, hiszen nem lesznek sérült részek, amik a gyors kopásért felelősek.
A haj Olaplex-szel és nélküle mikroszkóp alatt és szabad szemmel:
(forrás: Stylebar)

olaplex-with-out 204997885514454b95b66

Ha még többet szeretnél tenni a hajad egészségért, akkor vigyél haza egy flakon OLAPLEX BOND PERFECTORt otthoni használatra, és kezeld hajad hetente egyszer otthon is!

Gyere, hozzuk helyre együtt roncsolt hajadat!